לחם, על כל סוגיו, צורותיו וטעמיו, מדורג בראש רשימת המזונות המנחמים. בין אם מדובר בלחם כמנה ראשונה או כריך עשיר – ניתן לחשוב על מאות מתכונים ולדעת בוודאות שאף אחד לא נשאר רעב. לאור האמור לעיל, לחם שמרקמו וטעמו מדמים עוגה מתקתקה הוא סיפור הצלחה שאיש לא נשאר אדיש אליו. לחם הבננה הוא אמנם אורח על שולחן השבעה, אבל לא נראה שמישהו יתלונן.
1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2. מקציפים במערבל את החמאה והסוכר להתפחה, מוסיפים את הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מוסיפים את הקמח, אבקת הסודה והמלח וממשיכים לערבל עד לתערובת אחידה.
4. מוסיפים את מחית הבננות, הוניל והאגוזים ומערבבים עם מרית.
5. יוצקים את התערובת אל התבנית ואופים 70-60 דקות.
6. מסירים את התבנית ומצננים במשך 10-20 דקות.
בתיאבון!
הקטלוג המקיף והמלא של עלי שלכת עם כל התשובות לשאלות שלכם בכל מה שקשור לקבורה האזרחית בישראל