972-732755750+
1-800-333-188

עלי שלכת

חיפוש

לחם בננה פריך

לחם, על כל סוגיו, צורותיו וטעמיו, מדורג בראש רשימת המזונות המנחמים. בין אם מדובר בלחם כמנה ראשונה או כריך עשיר – ניתן לחשוב על מאות מתכונים ולדעת בוודאות שאף אחד לא נשאר רעב. לאור האמור לעיל, לחם שמרקמו וטעמו מדמים עוגה מתקתקה הוא סיפור הצלחה שאיש לא נשאר אדיש אליו. לחם הבננה הוא אמנם אורח על שולחן השבעה, אבל לא נראה שמישהו יתלונן.

מתכון ללחם בננה פריך

המצרכים:

  • 125 גרם חמאה רכה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 2 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כוס בננות בשלות מרוסקות
  • למחית (כ-3 בננות)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס

אופן ההכנה:


1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2. מקציפים במערבל את החמאה והסוכר להתפחה, מוסיפים את הביצים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מוסיפים את הקמח, אבקת הסודה והמלח וממשיכים לערבל עד לתערובת אחידה.
4. מוסיפים את מחית הבננות, הוניל והאגוזים ומערבבים עם מרית.
5. יוצקים את התערובת אל התבנית ואופים 70-60 דקות.
6. מסירים את התבנית ומצננים במשך 10-20 דקות.

בתיאבון!

הידעת ?

לחם בננה נחשב למאכל נפוץ בקרב מעמד הפועלים במדינות הדרום בארה"ב. בתקופת האבל הוא הוגש על ידי אמהות שרצו לכבד את משפחות המתים.

עקבו אחרינו לטיפים נוספים בשבועות הבאים
שתפו את העצות

או הורידו את המתכון

או

השאירו פרטים:

קטלוג עד לביתכם!

הקטלוג המקיף והמלא של עלי שלכת עם כל התשובות לשאלות שלכם בכל מה שקשור לקבורה האזרחית בישראל