תפוח אדמה משמש לדעת רבים כמזון מנחם אולטימטיבי – לא משנה באיזו צורה הוא מוגש. הוא מעניק תחושת שובע מושלמת, המרקם שלו מחבק וניתן להרכיב אותו באינספור מנות וגרסאות. לכן, אנחנו ממליצים הפעם על מתכון לסלט תפוחי אדמה עם ביצים קשות ומיונז. להגיש קר כתוספת או מנת ביניים.
מבשלים את תפוחי האדמה במשך 15 דקות, מצננים וחותכים לקוביות בינוניות.
2. מעבירים לקערה, מערבבים עם חומץ ומניחים בצד ל-5 דקות.
3. חותכים לקוביות את הסלרי, הבצל הירוק, המלפפון החמוץ ו-4 ביצים קשות – ומוסיפים לקערה.
4. מוסיפים מיונז וחרדל ומערבבים היטב.
5. מתבלים במלח-פלפל לפי הטעם.
בתיאבון!
הקטלוג המקיף והמלא של עלי שלכת עם כל התשובות לשאלות שלכם בכל מה שקשור לקבורה האזרחית בישראל