משמנים את הסיר במעט שמן זית ומוסיפים את שורש הסלרי, גבעולי הסלרי, הבצל והגזרים. מטגנים על אש קטנה כרבע שעה, ואז מוסיפים את הכמון ומערבבים.
מוסיפים את העדשים, מערבבים ומטגנים כשתי דקות.
מוספים את קוביות העגבניות, מערבבים, מכסים את הסיר ומניחים לתערובת להתבשל במשך כ-10 דקות, תוך כדי עירבוב התערובת מדי פעם.
מוסיפים את המים, ואז מכסים ומבשלים במשך עוד 50 דקות.
לקראת סיום, מוסיפים את עלי הסלרי, הפטרוזיליה, הפלפל והמלח, ומבשלים במשך עוד 10 דקות.