דגים חמים ופריכים תמיד נחשבו למאכל מנחם. במדינות ותרבויות ששכנו על גדות הים, דגים ופירות ים היו חלק משולחן האבל המסורתי שנערך לכבודו של הנפטר. ההכנה שלהם קלה ומהירה, צורת ההגשה שלהם לא מנקרת את העין והם מתפצחים בפה כמו חטיף מלוח טעים במיוחד. כל מה שצריך זה רק דגי ים קטנים במשקל ופיסות לימון כדי לכבוש את המליחות העדינה.
. שוטפים היטב את הדגים, מניחים בקערה ומזליפים מעט לימון.
2. משהים כעשר דקות, שוטפים ומנגבים.
5. מחממים שמן לטיגון עמוק (לפחות בגובה 4 ס"מ).
6. עוטפים את הדגים בקמח ובביצים הטרופות ומטגנים.
7. מוציאים ומניחים על נייר סופג. מוסיפים את חצאי הלימון ומגישים.
בתיאבון!
הקטלוג המקיף והמלא של עלי שלכת עם כל התשובות לשאלות שלכם בכל מה שקשור לקבורה האזרחית בישראל