הסלט הזה אף פעם לא משעמם ותמיד ניתן לגוון אותו עם עוד ירקות ושורשים חדשים. הוא קל להכנה ולעיכול, הכנתו לא מעמיסה על האבלים המארחים, הוא משמש כתוספת מרעננת לארוחת האבל והכי חשוב – ניתן להגיש אותו חם או קר
1. מקציפים את חמשת המרכיבים הראשונים בקערה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
2. בסיר מרתיחים את המרק ומוסיפים את הקינואה. בתום 15 דקות סופחים את הנוזלים ומעבירים לקערה עם התערובת.
3. מוסיפים את שאר הרכיבים הקצוצים ומערבבים היטב.
4. לאחר הערבוב, מוסיפים את האבוקדו ומגישים חם או קר.
בתיאבון!
הקטלוג המקיף והמלא של עלי שלכת עם כל התשובות לשאלות שלכם בכל מה שקשור לקבורה האזרחית בישראל