פשטידות, כידוע, הן מפלטו של כל מארח. הן קלות להכנה, הרכיבים שלהן זמינים כמעט בכל מקרר, הן משמשות כארוחה לכל דבר, והכי חשוב – יש להן טעם של עוד. מנעד הפשטידות שאפשר להכין לארוחת האבל הוא כמעט אינסופי, אבל אם צריך לבחור פשטידה שבולטת במיוחד – הרי שפשטידת המוצרלה בעגבניות היא המרשימה ביותר.
1. יוצקים בקערה את גבינת המוצרלה המגורדת ואת העגבניות חותכים לפרוסות עגולות.
2. מוסיפים את שאר הרכיבים בקערה ומערבבים.
3. מכינים תבנית משומנת או קעריות קטנות לאפייה.
4. אופים את הפשטידה בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות.
5. מוציאים מהתנור ומניחים את פרוסות העגבניות על הפשטידה.
6. מוסיפים את פרוסות הגבינה הצהובה ואת הזיתים ומחזירים לתנור ל- 10 דקות.
7. מוציאים מהתנור ומגישים פריך ומחמם את הלב.
בתיאבון!
הקטלוג המקיף והמלא של עלי שלכת עם כל התשובות לשאלות שלכם בכל מה שקשור לקבורה האזרחית בישראל