ימי החורף הקרים הם סיבה מצוינת להגיש את קדרת האטריות הזאת, שכן היא גם מנחמת וגם ממש קלה להכנה. למעשה, מדובר במנת רטרו שהוגשה בשנות ה-70-80 וכעת שבה אל שולחן האבל של ימינו. היתרון הגדול שלה הוא שאופן ההגשה שלה מרשים – ומושך גם את הדור הצעיר שלא ידע את טעם הטונה המסורתי.
1. חממו את התנור ל-200 מעלות.
2. ערבבו בקערה את אבקות המרק, הפלפלים, הירקות, החלב והטונה וערבבו היטב.
3. מעבירים לתבנית אפיה ומוסיפים את האטריות.
4. מפזרים את הצ'דר למעלה.
5. אופים עד להזהבה (בערך 15 דקות).
בתיאבון!
הקטלוג המקיף והמלא של עלי שלכת עם כל התשובות לשאלות שלכם בכל מה שקשור לקבורה האזרחית בישראל